Super fijne BSO, ze staan altijd voor je klaar als je ze nodig hebt! Ook ondernemen ze veel sportieve dingen zoals de bossen, speeltuin, korfbal, waterspelletjes. Mijn zoontje heeft het daar geweldig naar zijn zin! Zeker een aanrader!

Daniëlle Daniëlle
5 /5
bij Google reviews

de vloer is lava en jagersbal | Week 14, 2024

Maandag 1 april
Vandaag is het Tweede Paasdag dus zijn wij helaas gesloten. Iedereen is té druk bezig met eitjes zoeken en opeten natuurlijk haha 😉 Tot morgen allemaal!

dinsdag 2 april 

Vandaag waren we met 3 kinderen. Eerst gingen we de kinderen ophalen van school. Hierna mochten ze veen vrij spelen voor we aan het fruit eten gingen beginnen. Toen al het fruit lekker opgegeten was konden we beginnen aan de activiteiten. vandaag stond de vloer is lava en jagersbal op het programma. dit vonden ze natuurlijk helemaal leuk en het ging er lekker fanatiek aan toe! na de spelletjes was het tijd om nog eens lekker vrij te spelen. Veel kinderen kiezen er dan voor om te voetballen of om in de speeltuin te spelen. Dit is natuurlijk super leuk want bij Sportstuif Boxtel is hier natuurlijk veel ruimte voor!

  

woensdag 3 april

Vandaag even geen Sportstuif dag maar er stond een BHv cursus op het programma. Alle vestigingsmanagers binnen sportstuif krijgen jaarlijks een cursus brandveiligheid. Ze leren hier reanimeren, handelen in een noodsituatie en het doven van een klein vuurtje. Dit is natuurlijk rg goed want e veiligheid van de kinderen staan bij ons hoog in het vaandel 

 

vrijdag 5 april 

De laatste dag van de week alweer. en vandaag waren we bij Sportstuif Best. Het was vandaag erg rustig met weinig kinderen. Nadat iedereen was opgehaald met de stoere en herkenbare Sportstuif auto’s was het tijd om samen fruit te eten. Een fijn moment om even rustig bij de kletsen onder het genot van lekker eten. Omdat het relatief rustig was en wij merkten dat de kinderen hier aan toe waren, mochten zij de gehele middag met elkaar of alleen vrij spelen. Buiten werd er o.a. gebadmintond, getennist en met de frisbee overgegooid. Binnen werden er toffe LEGO bouwwerken gebouwd en de CLICS blijft ook favoriet om daar een kledingstuk en treinspoor mee te leggen. Leuk om te zien hoe creatief de kinderen zijn. Aan het einde van de middag hebben wij een heerlijk koekje gegeten en kwamen er zoetjes aan al ouders om hun kind(eren) op te halen. Wij wensen iedereen een fijn zonnig weekend toe en dan zien wij jullie graag volgende week allemaal weer om mooie avonturen te beleven samen!

          



Ons team

Thijs van den Bos   Vestigingsmanager
Thijs van den Bos Vestigingsmanager
Tessa van Kaathoven - de Cort
Tessa van Kaathoven - de Cort
Pedagogisch coaches
Pedagogisch coaches